tryck_heddan_skylt

Valpkurs tredje gången

Igår var det tredje gången för valpkursen. Till vår glädje fick vi en ny deltagare lilla Dessie, en ljuvlig liten fransk bulldog-flicka på 4 månader. Utvecklingen går med stora steg och nu börjar valparna välja sina mattar före det mesta. Vi har börjat träna lite stadga och det går jättebra. Följsamhet och kontakt och passivitet är ständigt återkommande inslag på varje kurstillfälle. Så njut av bilderna på den förtjusande lilla trion: Beasley, Texas och så två bilder på nytillskottet Dessie.

  • Isabelle Ölund » Jens Frank 5/11-2018:  ”Mycket intressant text med väldigt bra innehåll och klok sammanfattning! ”

  • Yvonne wretlund » Lotta Nilsdotter 18/7-2018:  ”Åh vad kul att läsa om lilla My som jag träffade när hon var liten! Och hälsa t..”

  • Isak Petersen » Lotta Nilsdotter 18/7-2018:  ”Gud vilken fin blogg!”

  • Lisa » Öppet Hus:  ”Hej! Vet inte om det beror på min platta men jag har jättesvårt att läsa texten ..”

-