tryck_heddan_skylt

Lerkulans Hundcenter


På Lerkulans Hundcenter koncentrerar vi oss på hundträning, kurser, både med oss och externa instruktörer som vi känner förtroende för. Vi kommer även hyra ut vår träningshall som är utrustad med bra underlag och en full agilitypark där vi har vänt oss till Åsa Emanuelsson för tips och råd.
Läs mer om hallen här

Lerkulans Hundcenter ligger i Skinnskatteberg, Västmanland. Det är gångavstånd till byn där det finns en ICA- och en Konsumaffär, korvkiosk, pizzeria, med mera. Det finns möjligheter till promenader med din hund i många olika miljöer och terränger. Vi har tillgång till bra spårmarker, både för person- och viltspår. Vi kan även ordna marker för apportering, vatten, fält med mera. Våra får och vallhagar ligger endast tio minuter med bil från centret. Hör av dig om du vill veta mer!
info@lerkulanshundcenter.se

Vi har även tre övernattningsrum som man kan hyra, så varför inte boka in en helg där ni kan träna lydnad, rallylydnad, agility, freestyle, nosework, eller någonting annat i vår hall och sedan övernatta. I anslutning till övernattningsrummen finns ett fullt utrustat kök. I köket finns även soffa och tv för den som vill softa på kvällen.  Vi har även hunddusch till de fyrbenta.
Läs mer om rummen här.

Nu börjar tävlingssäsongen komma igång och då kan det vara skönt att få din hund genomgången och kollad av Eva. I behandlingen ingår gånganalys, undersökning och kiropraktisk behandling av leder samt råd till dig som hundägare.  
Mer information om de olika behandlingarnaSom samarbetspartners har vi Hundens Hus och Lindesbergs Hundcenter. 

I anslutning till vår träningshall så har  Lindesbergs Hundcenter en filial till sin butik i våra lokaler. De har öppet varje tisdagar och onsdagar  De annonserar sina kampanjer regelbundet på vår FB-sida
Läs mer om Lindesbergs Hundcenter här

Är du nyfiken på vårt kursutbud titta här