tryck_heddan_skylt

Maria Alexandersson
Aligilty är min stora passion och det häftigaste med sporten är att tillsammans med mina hundar få uppleva spänning, fart och harmoni.

Jag är utbildad agilityinstruktör och har sedan år 2008 regelbundet haft kurs på varierande nivå. Min största erfarenhet bygger främst på det jag lärt mig genom egen träning och eget tävlande men också genom alla ekipage som jag har fått vara med att hjälpa och instruera. Min drivkraft ligger i min nyfikenhet, jag inspireras hela tiden och det är viktigt att man hittar nya verktyg till att utvecklas. Det gäller att vara öppen i tanken och inte vara rädd för att prova nya vägar för att nå sina mål.
Jag värdesätter grunder och detaljer väldigt högt, både i min egen träning och på kurser. För mig är det viktigt att både hundar och förare med glädje och tålamod förstår sin uppgift.

I år har vi representerat Sverige på European Open i Tyskland och vi ingår i det Svenska landslaget som ska tävla på Nordiska Mästerskapen i Finland senare i sommar.
Våra största tävlingsmeriter är att vi år 2014 vann hoppklassen på VM i Luxemburg, lagguld på European Open i Ungern och lagguld på Nordiska Mästerskapen i Danmark. Allt tillsammans med våra kamrater i Svenska Agilitylandslaget.
Vi har också två år i rad, 2013 och 2014, vunnit SM lagguld med ReDogs Fanatic Får, där två av mina hundar ingår. Vid tre tillfällen har vi också blivit tilldelade titeln "Årets Agilitylag". 
Jag och mina hundar har varje år sedan 2010 kvalat och deltagit på Svenska Mästerskapen.